Τι είναι το Ηome Coaching;

Είναι ένα πολύ ισχυρό εργαλείο που έχει βοηθήσει εκατομμύρια ανθρώπους σε παγκόσμιο επίπεδο να αξιοποιήσουν το χώρο του σπιτιού τους και τις σκέψεις τους, με σκοπό να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής τους. Προέρχεται από τη σύμπτυξη των λέξεων <<Home>> όπου σημαίνει σπίτι και <<Life Coach>>, δηλαδή <<προπονητής ζωής>> και βασίζεται σε μια απλή διαδικασία, κατά την οποία μαθαίνετε να αξιοποιείτε ακόμα και τις ατέλειες του χώρου σας και να ζείτε σε αυτόν αρμονικά.

Το Home Coaching, σας προσφέρει πρακτικά εργαλεία που σας διευκολύνουν να σχεδιάσετε το μέλλον και να περάσετε στη δράση. Να ανανεώσετε το σπίτι σας, αλλά κυρίως τη διάθεση σας.

Ο τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι πολύ πιο απλός από ότι πιστεύετε! Πρέπει απλά να μάθετε ποιοι είστε πραγματικά και τι πρεσβεύει η έννοια σπίτι για τον καθένα από  εσάς, ώστε να το αποτυπώσετε κατάλληλα στο χώρο σας. Όταν αγαπήσετε τον εαυτό σας, θα αγαπήσετε και το σπίτι σας, με τις τελειότητες και τις ατέλειές του. Το σπίτι σας δεν είναι απλά ένας χώρος, είναι ένα κομμάτι του εαυτού σας και γι’ αυτό όσο περισσότερο ενδιαφέρον και χρόνο αφιερώσετε στη διαμόρφωση του, τόσο καλύτερα θα περνάτε μέσα σε αυτό.

Μπορεί το σπίτι σας να έχει κάποιες ατέλειες τις οποίες θέλετε απεγνωσμένα να αλλάξετε, αλλά το θέμα είναι να μάθετε πρώτα να το αγαπάτε έτσι όπως είναι, έτσι ώστε οι αλλαγές να γίνουν με γνώμονα το χαρακτήρα σας και τι σας αντιπροσωπεύει πραγματικά. Καλό είναι βέβαια να έχετε στο μυαλό σας πως για να γίνει σωστά το Home-Coaching πρέπει αρχικά να είσαστε συνειδητοποιημένοι και έτοιμοι να αποδεχτείτε το ποιοι είσαστε εσείς στην πραγματικότητα. Σκοπός δεν είναι να αλλάξετε κάτι στην προσωπικότητα σας, σκοπός είναι να αναδείξετε την καλύτερη πλευρά του εαυτού σας.

Ακόμα και σε εκείνα τα στάδια της ζωής σας  που δε νιώθετε άνετα ακόμα και στο ίδιο σας το σπίτι, που αναζητάτε μια καλύτερη εκδοχή του συντρόφου σας ή του ίδιου σας του εαυτού, της δουλειάς και των απολαβών σας, αλλά και της υγείας σας, το Home Coaching μπορεί να σας δώσει τη λύση που χρειάζεστε.

Έχετε σκεφτεί ποτέ πόσο μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας ένας χωρισμός, μια νέα σχέση ή μια νέα δουλειά;

Οι μικρές ή οι μεγάλες αλλαγές στη προσωπική ή επαγγελματική σας ζωή, γίνονται διακριτές άμεσα στο σπίτι σας, είτε μέσω του τρόπου που αλλάζετε θέση στα διακοσμητικά και τα έπιπλα, είτε με την αλλαγή στο χρώμα ενός τοίχου.

viber image

Όσο αφήνετε τις αλλαγές που γίνονται μέσα σας να αντικατοπτρίζονται στο σπίτι σας, τόσο πιο άνετα και οικεία μπορείτε να νιώσετε μέσα σε αυτό. Το γεγονός αυτό βασίζεται στο ότι το σπίτι σας είναι μια αντανάκλαση του εαυτού σας, τόσο του γούστου σας και του προσωπικού σας στυλ, όσο και της ψυχολογίας σας.

Το Home Coaching σας προτρέπει να μετατρέψετε το σπίτι σας σε ένα αγαπημένο μέρος που θα περνάτε όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή και μόνοι σας. Ένα μέρος που θα σας εμπνέει να γελάτε, να δημιουργείτε, να νιώθετε…να ζείτε!

To Home Coaching μπορεί να σας βοηθήσει να αγαπήσετε τόσο το σπίτι σας όσο και τον ίδιο σας τον εαυτό!
viber image
viber image
viber image
viber image
viber image