«Την Άνοιξη αν δεν τη βρεις τη φτιάχνεις…»

Κρατήστε τη φράση αυτή του Οδυσσέα Ελύτη και διαμορφώστε κατάλληλα το σπίτι σας, τώρα που ο χειμώνας δίνει τη σκυτάλη σε μια από τις πιο δροσερές εποχές του χρόνου. Την Άνοιξη! Τώρα, που η διάθεση αλλάζει μαζί με τον καιρό, και η ανάγκη για ανανέωση, φως, χρώματα και ευωδιές στο σπίτι είναι ο επόμενος σας στόχος.

Σημασία δεν έχει να ξοδέψετε πολλά για να υλοποιήσετε αυτό το στόχο, αλλά να σκεφτείτε όλες εκείνες τις πινελιές που αν θα βάζατε στο σπίτι σας, θα άλλαζαν τη διάθεσή σας και θα σας έκαναν να νιώθετε όμορφα μέσα σε αυτό.

Η άνοιξη του 2017 φέρνει μαζί της το μυστηριώδες σμαραγδί χρώμα και τα χρώματα της φύσης, που λατρεύουν οι Ιταλικοί οίκοι. Χρώματα φυσικά, που αποπνέουν αισιοδοξία. Από την άλλη το minimal είναι ένα στυλ που γεννήθηκε για την άνοιξη και, σε συνδυασμό με τις παραπάνω αποχρώσεις, θα δημιουργήσουν τις λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά στο χώρο σας.

Η επανάληψη είναι η αρχή του μινιμαλισμού. Τοποθετήστε στο χώρο σας τουλάχιστον τρία αντικείμενα, σε σμαραγδί ή φυσική απόχρωση, όποια κι αν είναι η βάση των επίπλων σας.

Πείτε λοιπόν ναι, σε μερικά μαξιλάρια με μοτίβο που θυμίζει φύση, σε ριχτάρια, κεριά, κάδρα και διακοσμητικά σε σμαραγδί και φυσικούς χρωματισμούς, σε φυτά. Επιλέξτε για τους τοίχους μια ταπετσαρία που θα συμπληρώσει ιδανικά τη διακόσμηση του σπιτιού σας. Συνδυάστε την αριστοκρατικότητα αυτών των αποχρώσεων με λευκό, μπεζ, κίτρινο, χρυσό, καφέ ή ακόμα και με κόκκινο.Έτσι, θα έχετε κάνει το σπίτι σας να μοιάζει πλήρως ανακαινισμένο και έτοιμο να φιλοξενήσει τις πιο ιδιαίτερες στιγμές αυτής της άνοιξης.

Tip: Για πιο ανάλαφρο αποτέλεσμα προτιμήστε λείες και απαλές υφές στα υφάσματα, που θα επιλέξετε. Για τους πιο τολμηρούς προτείνουμε ένα εκκεντρικό art wall art σε σμαραγδί απόχρωση.