Σας δείχνουμε πως συνδυάζεται το vintage με το μοντέρνο στυλ!

Έπιπλα που θυμίζουν μια άλλη εποχή και μοντέρνες διακοσμητικές προτάσεις μπορούν να συνυπάρξουν αρμονικά και να σας δώσουν την άνεση και τη ζεστασιά που χρειάζεστε κάθε φορά που είστε στο σπίτι σας. Πως μπορείτε όμως να βρείτε εκείνα τα κομμάτια που θα έκαναν το σπίτι σας να μοιάζει καλόγουστο, με προσοχή στη λεπτομέρεια, από αυτά που σπάνια συναντάει κανείς;

Εμείς αναζητήσαμε και βρήκαμε τα κατάλληλα έπιπλα και διακοσμητικά που θα δώσουν στο σπίτι σας προσωπικότητα, συνδυάζοντας vintage και οικονομικά έπιπλα με design κομμάτια και μοναδικά έργα τέχνης.

Τραπεζαρία New York  από μασίφ ξύλο της Altacorte/ Armeniakos home

 

Καρέκλα  Pangea του οίκου Bonaldo/ Armeniakos home

Καναπές 3 θέσιος  Milchbar Gold / KARE Designplus σε στυλ midcentury
Καναπές 2 θεσιος Jeans Cushions/ KARE Designplus 
Καθρέπτης Orient KARE Designplus
Τραπέζι μέσης Railway / KARE Designplus
Κορμοί Ceppo της Alf Dafre/Armeniakos home. Λειτουργούν ως σκαμπό η τραπεζάκι βοηθητικό.
Cork Family by Jasper Morrison/ VITRA . Λειτουργούν ως σκαμπό η τραπεζάκι.
Πίνακας Old Staircase Corner  120×80/ KARE Designplus 
 4 + 1 Κανόνες για να συνδυάσετε αρμονικά τα δύο αυτά στυλ διακόσμησης στο χώρο σας. 
  1. Επενδύστε σε κομμάτια επίπλων που δημιουργούν εκρήξεις χρωμάτων και προσδίδουν μια ατμόσφαιρα που θυμίζει την εποχή των παιδικών σας χρόνων. Τότε που τα πράγματα γύρω σας ήταν τόσο απλά και παράλληλα τόσο σύνθετα για εσάς.
  2. Προσθέστε retro πινελιές που θα συμπληρώσουν τις μοντέρνες γραμμές του χώρου σας και θα δημιουργήσουν ένα cozy αποτέλεσμα.
  3. Επιλέξτε ανοιχτά χρώματα στους τοίχους και για το πάτωμα φαρδιές σανίδες από ξύλο δρυός «white washed» ώστε να αξιοποιήσετε στο μέγιστο το φυσικό φως.
  4. Τοποθετήσετε ένα στρογγυλό τραπέζι με vintage διάθεση στην τραπεζαρία και συνδυάστε το με μοντέρνες καρέκλες σε έντονα χρώματα. Η όρεξη σας σίγουρα θα ανοίξει για καλό φαγητό παρέα με φίλους.
  5. Επιλέξετε διακοσμητικά με αέρα από Ασία, Αμερική, Ευρώπη που θα δώσουν στο χώρο σας  μια κοσμοπολίτικη μποέμ ατμόσφαιρα.