Πότε χρειάζεστε το Home Coaching στη ζωή σας;

Το Home Coaching δεν αποτελεί ούτε συμβουλευτική ούτε θεραπεία. Αυτές επικεντρώνονται στο να σας κάνουν να κατανοήσετε ποιες διακοσμητικές ‘’ατέλειες’’ έχει ήδη ο χώρος σας και να δείτε τις λάθος επιλογές που κάνατε στο παρελθόν. Σε αντίθεση, το Home Coaching εστιάζεται στο σήμερα και στο μέλλον, στο εδώ και τώρα και στις μελλοντικές δυνατότητες. Σας ωθεί να πάρετε τη διακόσμηση του σπιτιού σας στα χέρια σας, μέσω της θέσης και επίτευξης στόχων.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ένα σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητας σας, αυτό του χρόνου που περνάτε στο σπίτι σας, θα πρέπει να ζητήσετε τη  λύση μέσα από το Home Coaching.

Συνήθως, ο πραγματικός τρόπος με τον οποίο θέλετε να διακοσμήσετε το σπίτι σας είναι εγκλωβισμένος σε σελίδες περιοδικών που παρουσιάζουν πρότυπα διακόσμησης και σε λανθασμένες παγιωμένες πεποιθήσεις που σας έχουν εντυπωθεί από το περιβάλλον σας.

Είναι σημαντικό να ξεχάσετε τα θέλω των άλλων και να και να ακολουθήσετε μόνο τα δικά σας.

Μέσα από το  Home Coaching μπορείτε να αναπτύξετε τη δημιουργικότητά σας, να θέσετε νέους στόχους και να μάθετε τον τρόπο να τους επιτύχετε. Να επαναπροσδιορίσετε σημαντικά θέματα της ζωής σας, τα θέλω και τα επιθυμώ σας, να ξεπεράσετε τις πεποιθήσεις που σας περιορίζουν και όλα αυτά χωρίς όρια και κανόνες.  Ο μόνος κανόνας που  σας θέτει το Home Coaching είναι να αποτυπώσετε τον εαυτό σας σε κάθε γωνιά, σε κάθε επιφάνεια και σε κάθε έπιπλο του σπιτιού σας.

Σκεφτείτε πόσα γεγονότα που έχουν συμβεί στη ζωή σας, σας έχουν κάνει να εγκαταλείψετε το σπίτι που κληρονομήσατε από την οικογένεια σας ή που ψάχνατε για ημέρες σε εφημερίδες με ενοικιαζόμενα διαμερίσματα. Το σπίτι που φροντίζατε και θέλετε να αποτελεί όαση χαλάρωσης για εσάς, για το υπόλοιπο της ζωής σας.

Θυμηθείτε τότε που εγκαταλείψατε το μικρό διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης, στο οποίο μένατε με το σύντροφο σας, για να πάτε σε ένα νέο μεγάλο σπίτι δίπλα στη θάλασσα, πεπεισμένη ότι αυτή ήταν η λύση για να αναζωπυρώσετε το πάθος στη σχέση σας. Τότε στην ουσία πήρατε το πρόβλημα μαζί σας, πιστεύοντας ότι το αφήσατε πίσω, καλά κλειδωμένο στο ντουλάπι.

Αυτή η ανάμνηση θα μπορούσε να είχε αντικατασταθεί με μια μετακόμιση στο μεγάλο σπίτι δίπλα στη θάλασσα, στο όποιο θα μετακομίζατε, γιατί το μικρό σπίτι στο κέντρο δεν είχε παιδικό δωμάτιο για να μείνει το μωρό που περιμένατε.

Αν σκεφτείτε τόσες φορές θα μπορούσατε να αποφύγετε μια μετακόμιση, αλλάζοντας απλά τα χρώματα στους τοίχους, τα έπιπλα ή τα διακοσμητικά σας. Πόσες φορές θα μπορούσατε να δώσετε μια νέα πνοή στο χώρο σας μέσα από λεπτομέρειες που σας εκφράζουν απόλυτα. Και πόσες φορές θα μπορούσατε να είχατε αλλάξει τον τρόπο που αντιμετωπίζατε τις άσχημες ή τις όμορφες αλλαγές στη ζωή σας.. Τότε μπορείτε να καταλάβετε πόσο σημαντικό είναι να αφήσετε το Home Coaching να σας κατευθύνει να κάνετε τα προβλήματα σας κομμάτια που αποτυπώνονται με τον καλύτερο τρόπο στο χώρο σας και που τελικά μετατρέπονται σε λύσεις!