Οι τάσεις στη διακόσμηση που πρέπει να δοκιμάσετε το 2017!

Ο Μάιος βρίσκεται επίσημα εδώ και εσείς οφείλετε να τον καλωσορίσετε με τον καλύτερο τρόπο. Πολλοί από εσάς , εδώ και καιρό παρακολουθείτε τις νέες τάσεις στη διάκοσμηση και κάνετε φανερά κα κρυφά σχέδια, για την ανανέωση του χώρου και της διάθεσής σας.

Το επόμενο βήμα, λοιπόν, είναι να αγοράσετε τα έπιπλα και τα διακοσμητικά που ξεχωρίσατε απο τις τάσεις του 2017 και έτσι να νιώσετε, πως οι ζεστές και γεμάτες ενέργεια ημέρες του καλοκαιριου είναι πολύ κοντά σας.

-Η γη γελάει με λουλούδια-: όπως είχε πει και ο Αμερικανός φιλόσοφος Ralph Waldo Emerson,« η γη γελάει μόνο με λουλούδια« και αν το σκεφτείτε δε το είχε πει άδικα, αφού τα λουλούδια μπορούν να προσφέρουν χαρά και να συνοδεύσουν κάθε στιγμή του ανθρώπου, από τη γέννηση του κιόλας.

Βάλτε στο χώρο σας λουλούδια όπως κόκκινα τριαντάφυλλα, κίτρινες μαργαρίτες ή κλαδιά αμυγδαλιάς »μυρίστε» το άρωμα αισιοδοξίας που προσφέρουν.

Βγάλτε τα χαλιά: Αντικαταστείστε τα χαλιά σας με χρωματιστά χαλάκια που θυμίζουν μεξικάνικο σπίτι και δώστε μία πιο funky και χαρούμενη πινελιά στο χώρο σας.

Αγαπήστε τα παστέλ: Τα απαλά χρώματα είναι αυτά που μπορούν να φέρουν την Άνοιξη σε κάθε χώρο του σπιτιού σας. Τολμήστε τα! 

Χρησιμοποιήστε εξυπνα διακοσμητικά: Κάντε μικρές αλλαγές στο χώρο σας που θα κάνουν τη διαφορά και θα σας δώσουν το αποτέλεσμα που αναζητείτε.

Καθρέφτη καθρεφτάκι μου. Ένας ή και περισσότεροι καθρέπτες σε έναν από τους τοίχους του σπιτιού σας μπορούν να κάνουν θαύματα μιας και είναι εξαιρετικά in αυτή την εποχή!

Δώστε μία αίσθηση αίγλης στη διακόσμηση. To navy blue είναι το χρώμα που πρέπει να φέρετε στο χώρο σας το 2017.

Βαθύ κεραμυδί και χακί. Δοκιμάστε αυτά τα χρώματα και δώστε ένα πιο αριστοκρατικό αποτέλεσμα στο χώρο σας.

Μαρμάρινες επιφάνειες. Μια τάση που ήρθε για να καλύψει κάθε επιφάνεια και σίγουρα θα τη λατρέψετε!