Ένα Nail Bar με Παριζιάνικη διάθεση!

Μινιμαλιστική διακόσμηση, καθαρές αποχρώσεις σε τόνους του λευκού. Το NAIL KITCHEN, στην καρδιά του ρομαντικού Παρισιού, είναι ένα nail bar που κάνει τη διαφορά!

Ένας χώρος με τη ζεστασιά και την αίγλη ενός φινετσάτου nail bar και με επιρροές από το παριζιάνικο στυλ. Η ιδιαίτερη διακόσμηση και τα προσεκτικά επιλεγμένα προϊόντα περιποίησης συνθέτουν ένα σαλόνι ομορφιάς με ιδιαίτερο χαρακτήρα και άποψη.

34

Τα λευκά τετράγωνα πλακάκια με τις μαύρες ενώσεις που καλύπτουν τους τοίχους ταιριάζουν ιδανικά με τις διακριτικές, μεταλλικές λεπτομέρειες που υπάρχουν στο χώρο, δημιουργώντας ένα κομψό και όμορφο αποτέλεσμα.

Το ξύλινο πάτωμα σε συνδυασμό με τους πάγκους, στους οποίους προσφέρονται οι υπηρεσίες του NAIL KITCHEN, μαγεύουν με τα φυσικά τους χρώματα, ενώ το φυσικό τους άρωμα ‘’ξυπνά’’ αναμνήσεις στους επισκέπτες. Το rustic και industrial decor συμπληρώνουν οι μεταλλικές καρέκλες και τα ψηλά μαύρα σκαμπό, που έχουν τοποθετηθεί στο χώρο.

Χαρακτηριστική γωνιά του nail bar είναι το τραπέζι από λευκά πλακάκια που βρίσκεται ακριβώς εκεί που το φυσικό φως μπαίνει από το παράθυρο και συναντά το φως από τις λάμπες μου κρέμονται περίτεχνα από το ταβάνι.

IMG_1357

Πώς θα υιοθετήσω την ιδέα/Πώς θα προσαρμόσω την ιδέα στο χώρο μου: 

Πείτε ναι, σε μίνιμαλ γραμμές και industrial λεπτομέρειες και δείτε το nail bar σας να αλλάζει γρήγορα και απλά!

Tip: Εξοικονομήστε χώρο τοποθετώντας τα προϊόντα περιποίησης σε μικρά ή μεγάλα ράφια.

IMG_6229