Ένα μικρό διαμέρισμα που θα σας εκπλήξει με το πλούσιο εσωτερικό του!

Ένα μικρό διαμέρισμα μπορεί να είναι low budget και ταυτόχρονα άνετο και λειτουργικό, αρκεί να χρησιμοποιήσετε τα κατάλληλα χρώματα, έπιπλα και διακοσμητικά.
Εμείς σας »ξεναγούμε» σε ένα διαμέρισμα μόλις 44 τ.μ, που αποτελεί βασίλειο του μινιμαλισμού και του σύγχρονου design και σας δίνουμε ιδέες για το δικό σας διαμέρισμα.

Η είσοδος του σπιτιού, απλή και ταυτόχρονα σύνθετη, με το μαύρο και το άσπρο να συνυπάρχουν αρμονικά. Το ξύλινο πάτωμα προσφέρει ζεστασιά στο χώρο, ενώ το χαλί με τις κόκκινες λεπτομέρειες σας καλωσορίζει με στυλ.

Το λευκό έπιπλο, βρίσκεται ακριβώς εκεί που θα σας αρέσει να αφήνετε τα κλειδιά σας κατά την έξοδο σας από το σπίτι και να τα παίρνετε φεύγοντας. Ακριβώς από πάνω ο καθρέπτης λειτουργεί ως καμβάς που αλλάζει συνεχώς με φόντο την αρμονία του χώρου.

Το σαλόνι είναι μεγάλο, φωτεινό και έτοιμο να γεμίσει με τις πιο όμορφες στιγμές σας. Το γκρι χρώμα κυριαρχεί στους τοίχους και τα λευκά υφάσματα και διακοσμητικά κάνουν το χώρο να δείχνει ακόμα πιο φωτεινός και πιο μεγάλος.
Το φυσικό ξύλο υπάρχει στο πάτωμα, στην τραπεζαρία, στο coffee table και στους πίνακες ζωγραφικής που στολίζουν τους τοίχους με ιδιαιτερότητα.
Ο καναπές μοιάζει άνετος και έτοιμος να σας προσφέρει στιγμές χαλάρωσης. Σε λευκό χρώμα που ταιριάζει πολύ με τα μαξιλάρια σε tropical διάθεση και το ριχτάρι του γκρι ανθρακί πουφ που βρίσκεται απέναντί του.
Τα φρέσκα λουλούδια, -κυρίως σε μωβ αποχρώσεις- , δίνουν την αίσθηση του μόνιμου φρέσκου αέρα στο χώρο. Το έπιπλο της τηλεόρασης μοιάζει να κατασκευάστηκε από τέσσερα συρτάρια που δεν ταίριαζαν μεταξύ τους άλλα μπορούσαν να συνθέσουν κάτι μοναδικό.
Η πολυθρόνα που βλέπουμε στο σαλόνι δίνει την αίσθηση ότι ο χώρος είναι σκηνικό από μια ταινία, που η πρωταγωνίστρια αγαπάει τις αντιθέσεις του λευκού και του μαύρου, αλλά και τη φυσικότητα των λουλουδιών και του ξύλου.
Το υπνοδωμάτιο μπορεί να μην είναι γεμάτο με λευκές και μαύρες πινελιές αλλά το μπλε-γκρι που υπάρχει στους τοίχους του είναι διακριτικό και όμορφο. Το φως, για μια ακόμη φορά, ηρεμεί το χώρο και το δωμάτιο μοιάζει μεγαλύτερο, τόσο χάρη σε αυτό, όσο και χάρη στις λευκές λεπτομέρειες που το πλαισιώνουν.
  Το διαμέρισμα αυτό αποτελεί απόδειξη ότι ένας μικρός χώρος μπορεί να μετατραπεί σε μια όαση αρμονίας και χαλάρωσης με πολύ λίγα χρήματα και μερικά στυλάτα διακοσμητικά και έπιπλα.
Πηγή: www.bosthlm.se