Ένα κομμωτήριο στην Αθήνα που μοιάζει με μικρό.. εργοστάσιο.

Ονομάζεται Solair, βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας και είναι μόλις μερικά τ.μ.. Παρόλο που ο χώρος είναι μικρός, είναι διαμορφωμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί να εξυπηρετήσει πολλές διαφορετικές ανάγκες.

Το Solair είναι ένα από τα κομμωτήρια που θα σας κερδίσει από την πρώτη κιόλας επίσκεψη, τόσο για τις υπηρεσίες που προσφέρει, όσο και για το ιδιαίτερο design του.

Σχεδιασμένο με έμφαση στις καθαρές, λιτές γραμμές και στον minimal σχεδιασμό με σκοπό να δημιουργούν απόλυτη αρμονία. Μια αρμονία που το μόνο που τη διαταράζει είναι τα industrial στοιχεία, οι λεπτομέρειες από τσιμέντο και η μεγάλη σιδηροκατασκευή στη μέση του χώρου, που λειτουργεί ως βιτρίνα προϊόντων και μοιάζει απομεινάρι μιας άλλης εποχής.

Η πολύ προσεκτική εκμετάλλευση του χώρου χαρίζει άνεση σε όσους βρίσκονται μέσα σε αυτό. Όλα είναι τοποθετημένα με τέτοιο τρόπο που μοιάζουν σαν να κρύφτηκαν πολύ καλά, αλλά ταυτόχρονα είναι εύκολα να τα βρεις.

Το κομμωτήριο έχει δάπεδο και τοίχους σε γκρι αποχρώσεις, δερμάτινες καρέκλες σε σκούρο γκρι χρώμα, ενώ η χρωματιστή συρταριέρα δίνει τη δική της μοναδική πινελιά στο χώρο. Για το χώρο αναμονής χρησιμοποιήθηκαν φωτιστικά και διακοσμητικά από εταιρεία BoConcept!

Όλα αυτά μαζί μοιάζουν σαν να είναι στοιχεία ενός μικρού εργοστάσιου από το χθες, που αναγεννιέται στο σήμερα.

Το Solair είναι ένας χώρος που φεύγοντας δε θα έχετε ανανεώσει μόνο το προσωπικό σας στυλ αλλά και τη διάθεσή σας.

Πώς θα υιοθετήσω την ιδέα / Πώς θα προσαρμόσω την ιδέα στο χώρο μου: 

Χρησιμοποιήστε κι εσείς έξυπνες αποθηκευτικές λύσεις, οι οποίες όχι μόνο θα προσδώσουν μια μοναδική πινελιά στο χώρο σας, αλλά θα σας βοηθήσουν και να εξοικονομήσετε πολύτιμο χώρο.

Τip: Τα βασικά χρώματα, που πρέπει να χρησιμοποιήσετε για να υιοθετήσετε μια τέτοια διακόσμηση είναι το γκρι, το ανθρακί και το μαύρο. Επίσης, το τσιμέντο, το δέρμα, το μέταλλο και το ξύλο είναι τα υλικά που δεν πρέπει να λείψουν από τη διακόσμηση του χώρου σας.