Ένα Διαμέρισμα – Βασίλειο του απόλυτου λευκού!

Το απόλυτο λευκό στη διακόσμηση είναι κάτι που λατρεύουν πολλοί άνθρωποι, χάρη στην ηρεμία που χαρίζει στο χώρο και στην υψηλή αισθητική που δημιουργεί η καθαρότητα του.

Αν ανήκετε σε αυτούς που αγαπούν το λευκό στη διακόσμηση του σπιτιού τους, αυτό το διαμέρισμα  σίγουρα θα σας εμπνεύσει.

Εδώ το λευκό κυριαρχεί και δημιουργεί απόλυτη αρμονία, η οποία διαταράσσεται μονάχα από μερικές πινελιές τέχνης. Οι τοίχοι, τα πατώματα και τα βασικά διακοσμητικά στοιχεία του είναι σε λευκή, καθαρή απόχρωση, ενώ τη μονοτονία αυτή σπάνε μερικά έπιπλα με μοντέρνο σχεδιασμό σε μαύρο χρώμα.

Ο χώρος του σαλονιού είναι αρκετά φωτεινός χάρη στα μεγάλα παράθυρα που βρίσκονται πάνω από τον ολόλευκο καναπέ και το καλύτερο σημείο για να απολαύσει κανείς τον καφέ του. Στο ίδιο χώρο έχουμε έναν άλλο καναπέ, αυτή τη φορά δερμάτινο και σε μαύρο χρώμα, ενώ οι καρέκλες σε μοντέρνα γραμμή που βρίσκονται κοντά του, δημιουργούν απόλυτη κομψότητα στο χώρο.

Η διακοσμητική φιλοσοφία του χώρου στηρίζεται στο αρμονικό πάντρεμα του απόλυτου λευκού με το μαύρο με σκοπό να δημιουργηθεί ένα διαμέρισμα με minimal χαρακτήρα.

Σε κάθε γωνιά αυτού του χώρου οι λευκοί τοίχοι, τα κουφώματα και τα έπιπλα εναρμονίζονται με το ξύλινο πάτωμα και τις πέτρινες λεπτομέρειες, -όπως αυτές που συναντάμε στο τζάκι- ενώ τη γήινη μονοτονία «σπάει» το ψυχρό μαύρο στα μαξιλάρια.

Και στην κρεβατοκάμαρα έχουμε το ίδιο σκηνικό, αυτή την φορά με περισσότερες πινελιές μαύρου και περισσότερα διακοσμητικά, κυρίως από φυσικό ξύλο, όπως ο καθρέπτης από φυσικό ξύλο που είναι τοποθετημένος στο βοηθητικό τραπεζάκι.