20 Έξυπνες ιδέες για να διακοσμήσετε το μπαλκόνι σας!

Η άνοιξη έχει κάνει αισθητή την παρουσία της και όλοι αναζητούν έξυπνες ιδέες για να διακοσμήσουν το μπαλκόνι τους . Υπάρχουν πολλές έξυπνες ιδέες που μπορούν θα αναδείξουν το χώρο του μπαλκονιού σας ακόμα κι αν αυτό είναι πολύ μικρό και να σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε κάτω από τον ήλιο χωρίς να χρειάζεται να φύγετε εκτός του σπιτιού σας. Εμείς αναζητήσαμε και βρήκαμε, τις καλύτερες προτάσεις, ώστε να έχετε ένα πραγματικά εντυπωσιακό και όμορφο αποτέλεσμα.

Ξεκινήστε από το δάπεδο. Το ξύλο είναι μια πολύ καλή επιλογή, καθώς θα δώσει μια πινελιά φινέτσας και πολυτέλειας στο χώρο σας.

Επιλέξτε τα κατάλληλα έπιπλα. Ανάλογα με το διαθέσιμο χώρο, μπορείτε να βάλετε ελάχιστα έπιπλα, όπως δύο καρέκλες και ένα μικρό τραπεζάκι, μέχρι και διθέσιους καναπέδες.

Γιατί όχι και μια ξαπλώστρα; Μια ξαπλώστρα θα σας κάνει να σκέφτεστε κάθε φορά που βρίσκεστε στο μπαλκόνι σας, χρυσές αμμουδιές και καταγάλανα νερά.

Αποφύγετε τα ανεπιθύμητα βλέμματα. Οι κουρτίνες θα χαρίσουν μια αίγλη φινέτσας στο μπαλκόνι σας και θα κάνουν πιο εξωτική τη συνολική εικόνα του χώρου.

Λουλούδια παντού. Δημιουργήστε μια μικρή Εδέμ, με μυρωδάτα λουλούδια παντού!

Ξύλινες κατασκευές. Ένα ξύλινο τραπέζι που χωράει καλούς φίλους και όμορφες στιγμές, αλλά κι ένα, -απλό δε πρόχειρο όχι-, μπαρ από παλέτες είναι ιδανική λύση για εσάς που αγαπάτε το barbeque με καλή παρέα!

Μικρό μπαλκόνι; Κανένα πρόβλημα! Αν το μπαλκόνι σας είναι μικρό, τα τραπεζάκια που είναι σταθεροποιημένα στον τοίχο σε συνδυασμό με ψηλά σκαμπό είναι ιδανικά για εσάς!

Καφάσια με ευωδιές! Τα ξύλινα καφάσια είναι μια πολύ οικονομική και εύκολη λύση για να στολίσετε τα γλαστράκια με τα αρωματικά φυτά και τα αγαπημένα σας λουλούδια.

Κεράκια για ατμόσφαιρα. Τα κεριά θα σας κρατήσουν συντροφιά τις πρώτες δροσερές βραδιές αυτής της άνοιξης.

 

Άσπρο – Μαύρο. Ο συνδυασμός που δε θα μπορούσε να λείπει από αυτό το μέρος του σπιτιού σας, σας καλεί να ανακαλύψετε τη μοναδικότητα του.

Βάλτε χρώμα κι εδώ. Δε χρειάζεται να περιγράψουμε κάτι. Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους και σας καλούν να βάλετε χρώμα και στο μπαλκόνι του σπιτιού σας.