10 Κρεβατοκάμαρες που θα σας εμπνεύσουν!

Ένα από τα σημαντικότερα δωμάτια του σπιτιού είναι η κρεβατοκάμαρα, αφού είναι ο χώρος που στο τέλος της ημέρας πηγαίνετε για να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε.

Η κρεβατοκάμαρά σας θα πρέπει να είναι το ιδανικό μέρος για να κάνετε ένα διάλειμμα από τη δύσκολη καθημερινότητα. Ένας καλαίσθητος χώρος που θα σας βοηθάει να ηρεμήσετε και να αναζωογονηθείτε. Για το λόγο αυτό, η διακόσμηση της κρεβατοκάμαρας σας θα πρέπει να σας εμπνέει και να σας δημιουργεί απόλυτη αίσθηση ζεστασιάς και οικειότητας.

Φροντίστε λοιπόν, να διακοσμήσετε τη κρεβατοκάμαρά σας με όλα όσα σας εμπνέουν και σας κάνουν να αισθάνεστε όμορφα, κι εάν ακόμα δε ξέρετε ποια είναι αυτά, εμείς θα έχουμε μερικές ιδέες που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τη δική σας όαση χαλάρωσης.

Χρησιμοποιείστε λευκό: Το λευκό χρώμα κάνει το χώρο να φαίνεται πιο φωτεινός, πιο μεγάλος και πιο καθαρός, έτσι μπαίνοντας σε ένα χώρο που το λευκό κυριαρχεί, αμέσως θα σας φτιάχνει η διάθεση. Φροντίστε λοιπόν τα βασικά αντικείμενα του χώρου να είναι σε λευκή απόχρωση.

Επιλέξτε την κατάλληλη πηγή φωτός. Βρείτε ένα έξυπνο τρόπο ώστε να έχετε φως κοντά στο κρεβάτι σας, όπως είναι ένα πορτατίφ, -σε μοντέρνα γραμμή-, στο κομοδίνο σας και αφήστε τον υπόλοιπο φωτισμό να είναι χαμηλός  για να σας προδιαθέτει να χαλαρώσετε.

Κρεμάστε καδράκια. Επιλέξτε για τους τοίχους της κρεβατοκάμαρας σας καδράκια σε απαλές παλέτες χρωμάτων και δημιουργήστε μια απόλυτα χαλαρωτική ατμόσφαιρα.

Παστέλ αποχρώσεις. Οι παστέλ αποχρώσεις είναι ακριβώς ότι χρειάζεστε εάν θέλετε να δημιουργήσετε την απόλυτη minimal διακόσμηση στην κρεβατοκάμαρα σας, προσθέτοντας χρώμα και αισιοδοξία, με τον πιο διακριτικό τρόπο.

Τοποθετήσετε λουλούδια. Τα λουλούδια εκτός από καλλωπιστικές ιδιότητες μπορούν υπό ευνοϊκές συνθήκες να διευκολύνουν τον ύπνο σας και να σας προσφέρουν απόλυτη χαλάρωση. Επιλέξτε τα και στα λευκά είδη της κρεβατοκάμαρας σας και δείτε τη διαφορά στην ποιότητα του ύπνου σας!